Política de privadesa

Per a què volem les teves dades i per a què els necessitem?
A l’entitat DEMÀ (Departament d’Estudis dels Medis Actuals), www.dema.cat tractem les dades que ens facilita per tal d’enviar-li la informació sol·licitada, per enviar-li publicitat relacionada amb les nostres activitats i programes i per tal d’oferir el servei de les nostres activitats, per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon).

Per quant de temps conservarem les teves dades?
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals .

Com obtenim les teves dades personals?
Disposem de les teves dades perquè ens les has facilitat de forma expressa i voluntària mitjançant visita a la oficina, conversa Telefònica, contacte per correu electrònic o formulari de contacte in situ o mitjançant formulari de web.

Qui té les meves dades i qui és el responsable?
Les teves dades les té DEMÀ, NIF: G61873279 amb domicili a – Barcelona, c/Trafalgar 25 2n 2a 08010, el telèfon és +34 931248004.
Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.
Si desitges rectificar les teves dades, anul·lar, modificar o qualsevol aclariment sobre aquests, pots escriure a mailto:projectes@dema.cat

Quina és la legitimació per al tractament de les meves dades?
La base legal per al tractament de les teves dades és la gestió de la relació amb l’entitat i / o consentiment de l’interessat.

Quins drets tens quan ens facilita les dades?
Tens dret a saber com hem aconseguit les teves dades i amb quina finalitat les tractem. Tens dret a accedir a les teves dades personals, a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o incompletes, a sol·licitar la supressió d’aquests quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

Quines dades teus tenim?
Les dades que tenim procedeixen de tu, ens les has facilitat tu.
Les categories de dades que tractem per a fins informatius són: Dades d’identificació i adreces postals o electròniques.
Les dades que tractem per gestionar el servei o relació amb l’entitat són: Dades d’identificació, adreces postals o electròniques i números de telèfon.
No es tracten dades especialment protegides.